Ara

Körfez Belediyesi Çocuk Meclisinin 2. olağan toplantısına , okulumuzu temsilen  5/A sınıfından Deniz ALTAY katılmıştır.

Ara

Türkçe dersimizi sınıfça hazırladığımız materyallerle yaparak ve yaşayarak öğretmeye devam ediyoruz. 6-A sınıfımızla birlikte oluşturduğumuz Zamir Çarkımızı Türkçe öğretmenimiz Yusuf Atik önderliğinde gruplara ayırdığımız öğrencilerimizle etkili bir öğrenme ortamı oluşturuyoruz.  Türkçe eğitiminde materyal kullanmanın önemini belirten Yusuf Öğretmenimiz soyuttan somuta ve yaparak-yaşayarak öğrenme ile kavranamayacak bir konunun olmadığını belirtiyor.

Ara

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Fethiye Demir'in öğrencileri ile yapmış olduğu "Mitoz Böülünme Evreleri" etkinlik çalışması.

Ara

İgsaş Ortaokulu olarak eğitimde sevgimizin yanında teknolojinin de tüm imkanlarını kullanarak derslerin daha eğlenceli geçmesini sağlıyoruz. Öğrencilerimizin daha aktif olacağı etkinliklerle derslerimizi daha da renkli hale getiriyoruz.

Ara

Mesleki eğitim merkezi Rehber öğretmeni Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize kurumun tanıtımını yaptı.

Ara

Okulumuzun konferans salonunda 8. Sınıf velilerine Lise türleri ve Lgs hakkında bilgi verildi.

Ara

Körfez Belediyesi 3 aralık Dünya Engelliler günü kapsamında okulumuz öğrencilerinin de aralarında olduğu özel eğitim öğrencilerini ve ailelerini kahvaltıda buluşturdu. Teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü  için  özel öğrencilerimizin sizlere küçük bir mesajı var .

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Salih Altay tarafından okulumuz 6 ve 7. Siniflarina yönelik "Verimli Çalışma Teknikleri konusunda" seminer çalışması yapıldı.

Kas

Öğretmenler günü sebebiyle Öğretmenlerimiz Yelken Kafede kahvaltıda buluştu.

Kas

İgsaş Ortaokulu olarak aydınlık nesiller yetiştirmeye çabalayan öğretmenlerimizin gününü kutlarız. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi: "Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir."  Işığıyla yolumuzu aydınlatan öğretmenlerimiz iyi ki varsınız!

Kas

Müzik öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz ve öğrencilerimizin katkılarıyla ‘Teşekkürler Öğretmenim’ parçası sürpriz bir şekilde öğretmenlerimize söylendi.

Kas

Öğretmenler gününde bizi yanlız bırakmayan hediye ve ikramları ile kendimizi ozel hissetmemizi sağlayan Okul Aile Birliğimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günü pastamızı hep birlikte kestik.

Kas

Okulumuzun dahil olduğu eTwinning projeleri ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.