Kas

Öğrencilerimiz Teknoloji Tasarım derslerinde gemi ve geri dönüşümle ilgili tasarımlar yapmaktadırlar.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılı münasebetiyle; 10 Kasım 2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda bir anma programı gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile  10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri çerçevesinde bir koreografi gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencileri için rehberlik servisimiz öğrenci motivasyonunu artırmak amacıyla Med Marina Fen Lisesine gezi düzenlemiştir.

Kas

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftasında güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvasında ikinci olduk.

Kas

İgsaş Ortaokulu olarak Türkiye, Hırvatistan, Romanya ve Slovakya ülkelerinde 13 ortak ile çalışacağımız etwinning projemizde; artan iklim değişikliği ve küresel kirlilik tehdidiyle birlikte, öğrenciler arasında ekolojik farkındalığın geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz bir törenle coşkuyla kutladık.

Ekm

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılında yapılan Atletizm yarışmarında Yıldız Erkek Atletizm takımımız ilçe ikincisi, Yıldız Kız Atletizm takımımız ilçe dördüncüsü,  Muhammed Emin Öztürk isimli öğrencimiz ise bireysel olarak ilçe dördüncüsü olmuştur.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim yarışmasında 5-A sınıfından Elif Eylül Toy'un çalışması birincilik, 6-D sınıfından Cansu Alataşlı'nın çalışması ikincilik, 5-B sınıfından Burak Anaç'ın çalışması ise üçüncülük kazanmıştır.

Ekm

Gezi kulübümüz tarafından organize edilen Viaport Akvaryum - Aslanlı Park - Tema Park gezimizi tamamladık.

2023 Yılı Code Week Katılım Sertifikamız

Ekm

Kodlama Haftasında (Code Week) Cumhuriyetimizin 100. yılına özel kodlama etkinlikleri gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü, 13 Ekim 2023 Cuma günü afet risklerini azaltma haftası kapsamında okulumuzda yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Ekm

Öğrencilerimiz 13. Kocaeli Kitap Fuarındaki yerini aldı.