Ock

Teknoloji ve Tasarım  dersi 8.sınıf tanıtım pazarlama ünitesi marka logo slogan  çalışmaları...

Ock

Körfez Belediyesi'nin düzenlediği kan bağışı etkinliği kapsamında  Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ni İgsaş Ortaokulu olarak ziyaret ettik. Öğrencilerimiz keyifli vakit geçirirken doğa ile iç içe oldular ve aynı zamanda birçok hayvanı kendi ortamında görme imkanı yakaladılar.

Ara

Sosyal Bilgiler dersimizde Tarihi Yollar konusunu grup çalışmamız ile renklendirdik.  6B ve 6F sınıfı öğrencilerimiz eğlenerek yaptıkları işbirliğine dayalı çalışmaları ile güzel ürünler ortaya çıkardılar ve tarihi ticaret yollarının medeniyetlere nasıl  yön verdiğini öğrendiler.Bu yollar üzerinde kurulmuş kervansarayları daha yakından inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz Anadolu'nun tarihte ticaret alanında  önemli bir merkez olduğunu keşfettiler.

Ara

21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü kapsamında 7E sınıfı öğrencilerimiz kooperatifçiliğin 7 ilkesinden biri olan "Üyeler tarafından gerçekleştirilen demokratik denetim" kapsamında Kantin Denetleme Komisyonundaki Öğretmenlerimiz Önder Ergön ve Muharrem Coşkun ile birlikte kantin denetlemesine katılmışlardır.

Ara

İgsaş Ortaokulu olarak bugün kıymetli misafirlerimiz var. Gezen Çömlek Atölyesi.

Özel Eğitim Sınıfımızın Çömlek Etkinliği

Ara

Davranışlarıyla örnek olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Psikolojik Danışmanımız Şeyma Cura ve Mesleki Tanıtım Kulübünden Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Muharrem Çoşkun 8. Sınıf öğrencilerimize Körfez Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'ne lise tanıtımı kapsamında gezi düzenlemiştir.

Ara

Gebkim mesleki ve teknik Anadolu lisesi müdür yardımcısı Hilal Engin okulumuzun Rehberlik servisi işbirliğiyle 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Gebkim lise tanıtımı konusunda seminer yapmıştır.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasında, Türk malının önemi vurgulanırken, tüketim artırılmaya çalışılır. Ülkenin zengin kaynaklarından bahsedilir. Tasarruf yapmak, milli kaynaklarımızın daha verimli şekilde kullanılması, yerli fabrikalar kurulması, paranın dış ülkelere gitmesini önlemek, temel tüketim madde­lerini öz kaynaklardan karşılamak, ekonomimizi geliş­tirmek bu haftanın belli başlı amaçları içindedir.

Ara

Psikolojik Danışmanımız Şeyma Cura ve Mesleki Tanıtım Kulübünden Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Muharrem Çoşkun 8. Sınıf öğrencilerimize Mustafa Kemal Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'ne lise tanıtımı kapsamında gezi düzenlemiştir.

Ara

Kick boks müsabakalarında okulumuzdan 3 öğrencimiz birincilik madalyası aldılar.

Ara

Öğrencilerimizin teknolojinin kullanımı konusunda bilinçli olmaları ve bağımlılık konusunda bilgilenmeleri  amacıyla okulumuz rehberlik servisi tarafından, Teknoloji Bağımlılığı konusunda seminer çalışması yapıldı.

Ara

7-E sınıfından Zümre Durmaz, Halime Koç ve Havva Çelik isimli öğrencilerimizin organize ettikleri "Çevre Kirliliği" konulu resim yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Aralık ayının değerler eğitimi konusu olan Hoşgörü ile ilgili değerler eğitimi kulübü çeşitli etkinlikler düzenlendi ve özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz de konuyla ilgili pano hazırlandılar.