KOCAELİ / KÖRFEZ - İgsaş Ortaokulu

Şbt

Okulumda 100. Gün etkinliği kapsamında düzenlenen tişört tasarım yarışmasında öğrencilerimiz tasarladıkları tişörtleri sergilediler. Dereceye giren tasarım sahibi öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Şbt

Okulumuzda Türkçe derslerimiz farklı etkinliklerle devam ediyor. Klasik sunuş yöntemiyle anlatımın sınıfta tam bir öğrenme sağlamadığını ifade eden Türkçe öğretmenimiz Yusuf Atik, ortak çalışmalara öğrencilerin tamamını katarak öğrenmenin en üst seviyeye çıkarılabileceğini söylüyor. Ayrıca öğrenciler grup oluşturma, grup içerisinde sorumluluk alma, istasyon tekniği ile becerilerini sergileme imkanı da bulduklarını belirtiyor.

Şbt

Değerler eğitimi Şubat ayı temamız "İyilik"

Şbt

Okulumuzda öğretmenlerimizin desteği ile 6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybedenlerin hayrına öğrencilerimize lokma tatlısı dağıtıldı.

Şbt

Teknofest ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak, onları motive ederek projeler üretmeye teşvik edebilmek amacıyla öğrencilerimize tanıtım videoları izletildi.

Ock

2023 - 2024 Eğitim - öğretimin birinci dönemini coşkulu bir karne töreniyle tamamladık.

Ock

Akademik başarı gösteren, çeşitli yarışmalarda dereceye giren ve ayrıca çeşitli etkinliklere katılan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerimizden "Tecrübe Paylaşımı söyleşisi" ni  gerceklestirdik. Körfez belediyesi veteriner hekimi Arzu Demirhan okulumuzda tecrübe paylaşımı için geldi. Veterinerlik mesleği tanıtımını yaptı. Öğrencilerimizin dikkatini çeken, eğlenceli sunumu ile mesleğin gerektirdiği özelliklerden bahsetti. Öğrencilerimizle hayvan sevgisi ve hayvan bakımları hakkında paylaşımlarda bulundu. Her hangi bir durumda Körfez belediyesi hayvan bakım merkezine arayarak ulaşabileceklerini söyledi.

Ock

önem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz 6. Sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenledik.  Yarışma sonunda 6-C sınıfı birinci, 6-D sınıfı ikinci, 6-E sınıfı üçüncü olmuştur.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvası gerçekleştirdik.  Masa Tenisi turnuvamızdan; 1. İbrahim Doğan 2. Bedirhan Tutak 3. Ömer Hac Hüseyin 4. Ezgi Kara sonuçları çıktı.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilim etkinlikleri yapıldı. Fen bilimleri öğretmenlerimizin zümrece yaptıkları gösteri deneyleri tüm öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda mangala turnuvası düzenledik.

Turnuva neticesinde:

1. Yusuf Efe Berber

2. Aysima Nur Kırtağ

3. Poyraz Kılıçaslan olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder. Emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Ock

KOCAELİ MEB AKUB ekibi üyesi olan okulumuz Türkçe öğretmeni Feyyaz Kıraç 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik "Afet Farkındalık Eğitimi" vermiştir.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz yeteneklerini ve en sevdikleri eşyalarını paylaştılar.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında 5. sınıf öğrencilerimizin arasında parkur yarışları düzenlendi.