Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz bir program ile coşkuyla kutladık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Türkçe dersimizde "3 Boyutlu Yazıcılarla Çizimler Gerçeğe Dönüşüyor" adlı metnimizi işledikten sonra dersimizi disiplinler arası bir yaklaşım gerçekleştirerek yerinde görmek için kodlama sınıfımıza çıktık. Bilgisayar öğretmenimiz Mesut KILIÇ bize örnek bir baskı gerçekleştirdi. 3 boyutlu yazıcı nasıl çalışır, bu yazıcıda neler üretilir gibi sorulara cevaplar aradık. Üretilen ürünleri yerinde gördük. Velilerimize ek bir tavsiye olarak çocuklarımıza tablet, telefon gibi zararlı cihazlar yerine bu şekilde faydalı icatlar alabilirsiniz.

Nis

Öğrencilerimiz Körfez ilçesi Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldılar,  kendilerine başarılar dileriz.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü ile ilgili panomuz. Ayrıca konuyla ilgili öğrencilerimize eğitici video izletildi.

Nis

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü ile ilgili bir etkinlik düzenlediler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 5G sınıfından Eda ÇABUK, Hande Hicran ÇELİKER, İrem KALKINCI ve Eylül KURT sınıf öğretmenleri Feyyaz KIRAÇ rehberliğinde Derince'deki SMA hastası yavrumuz Eslem Lina için yardım kampanyası düzenlediler.

Mrt

5-D sınıfı öğrencileri Gen Bilimleri dersinde yam gölge oluşumu konusunu işlerken Hacivat Karagöz gölge oyunundan bir kesit sergilediler. Çocuklar yaparak yaşayarak öğrendiler.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda ergenlik dönemi ile ilgili bir seminer verilmiştir.

Mrt

Psikolojik Danışmanımız Şeyma Cura ve Fen bilgisi öğretmenimiz Sultan Şeker 8. Sınıf ve 7. sınıf öğrencilerimize Kocaeli Fen Lisesine lise tanıtımı kapsamında gezi düzenlemiştir.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü münasebetiyle okulumuz konferans salonunda bir program düzenledik.

Mrt

5-H sınıfı öğrencilerinin Büşra Olgun öğretmenimizin danışmanlığında hazırlamış olduğu 14 Mart pi günü ile ilgili pi-resfebe panosu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Ortaokullar Arası Şiir Yarışması'nda 3. olan okulumuz  6/I sınıfı öğrencisi LEVENT SİRAÇ YILMAZER'i tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nü İgsaş Ortaokulu olarak coşkuyla kutladık.

Mrt

"En güzel meslek, sevdiğin işi yapmaktır. "  diyerek çocuklarımıza Sosyal Bilgiler dersimizde gelecekteki mesleklerine dair hayallerini sorduk. Dersimize bugün geleceğin mühendis, avukat, sporcu, öğretmen, aşçı, terzi, polis, komando, doktor,mimar, hemşire, hakim, mühendisleri olarak geldiler.