İgsaş Ortaokulu

Adres
GÜNEY MAH. ŞEHİT FETHİ SEKİN SK. İGSAŞ ORTAOKULU BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 0 KÖRFEZ / KOCAELİ
Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim.
Misyon
Öğrenen topluma dönüşüm sürecinde beşikten mezara kadar rehberlik hizmeti sunan; bireyin bilgi, şuur ve yetkinliklerini geliştirerek insanlığın kalkınmasında sorumluluk almasını destekleyen; belgelendirilebilen, izlenebilen kaliteli eğitimler sunmak Çalışmalarımız öğrenci merkezlidir. Veli,okul birliği temeli üzerine oturan,temiz düzenli bir ortamda,en iyi eğitim ve öğretimi sağlayacak katılımcı bir yönetim anlayışına sahibiz. Başarı için olumlu bir ortam oluşturduk. Bilgi teknolojilerini kullanırız. Çoklu zeka kavramı kapsamında eğitim-öğretim yapıyoruz. Birbirimizi anlıyor,farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak görüyoruz. Elde ettiklerimizle yetinmeyip hep daha iyisini,ilerisini hedefliyoruz. Başarı hepimizindir,kurumun başarısı da,başarısızlığı da bizimdir.
Başarılar
OKULUMUZ FUTBOL VE VOLEYBOL ALANINDA İL BAZINDA BAŞARI YAKALAMIŞTIR. EDEBİ HAYAT OKUMA YARIŞMALARINDA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
Öğretim Şekli :Tekli
08.30- 15.05
Dogalgaz
Ulaşım
İzmit Merkezden 152 nolu Halk Otobüsleri ile okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanabilir.
GÜNEY MAHALLESİ ŞEHİT FETHİ SEKİN SOKAK NO:5 KÖRFEZ/KOCAELİ
İL Merkezine:15 KM