Kurum Kodu : 702016
Kurum Adı : İgsaş Ortaokulu
Faks : 0 262 527 75 58
WEB Adresi : http://igsasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Barbaros Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Papatya Sokak, No1 41780 Körfez/Kocaeli

VİZYON
İSTİYORUZ Kİ... Okulumuz, tüm personelin çalışmaktan mutluluk duyacağı bir okul olsun. Okulumuz, tüm öğrencilerin kişisel, bilişsel, psikolojik ihtiyaçlarının karşılanabildiği, değişime açıl bir okul olsun. Öğrencilerimiz öğrenmeyi temel gereksinim olarak görsün. Okulumuzda öğrenmeyi öğrenen bireyler yetişsin.

MİSYON
Biz... Bilgi ve düşünce üretebilen, birlikte yaşamanın, paylaşmanın önemini kavrayabilen, değişime açık, kendine güvenen, yüksek karakterli, ahlaklı, milli ve manevi değerlerle bezenmiş bireyleri topluma kazandırmak için varız... İNANIYORUZ Kİ... Çalışmalarımız öğrenci merkezlidir. Veli,okul birliği temeli üzerine oturan,temiz düzenli bir ortamda,en iyi eğitim ve öğretimi sağlayacak katılımcı bir yönetim anlayışına sahibiz. Başarı için olumlu bir ortam oluşturduk. Bilgi teknolojilerini kullanırız. Çoklu zeka kavramı kapsamında eğitim-öğretim yapıyoruz. Birbirimizi anlıyor,farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak görüyoruz. Elde ettiklerimizle yetinmeyip hep daha iyisini,ilerisini hedefliyoruz. Başarı hepimizindir,kurumun başarısı da,başarısızlığı da bizimdir.

Öğretmen Sayısı : 43
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 840
Öğretim Şekli : İkili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07.30-13:10/ 13:20-19.00
Derslik Sayısı : 15 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Dogalgaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İL Merkezine:15 KM İLÇE Merkezine:2 KM
Ulaşım : İzmit Merkezden 152 nolu Halk Otobüsleri ile okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanabilir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : GÜNEY MAH.CUMHURİYET BUL.HAMAM SOK.NO:2 KÖRFEZ / KOCAELİ

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR