KOCAELİ / KÖRFEZ - İgsaş Ortaokulu

İgsaş Ortaokulu

Güney Mahallesi, Şehit Fethi Sekin Sokak 41780 Körfez/Kocaeli
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ... Okulumuz, tüm personelin çalışmaktan mutluluk duyacağı bir okul olsun. Okulumuz, tüm öğrencilerin kişisel, bilişsel, psikolojik ihtiyaçlarının karşılanabildiği, değişime açıl bir okul olsun. Öğrencilerimiz öğrenmeyi temel gereksinim olarak görsün. Okulumuzda öğrenmeyi öğrenen bireyler yetişsin.
Misyon
Biz... Bilgi ve düşünce üretebilen, birlikte yaşamanın, paylaşmanın önemini kavrayabilen, değişime açık, kendine güvenen, yüksek karakterli, ahlaklı, milli ve manevi değerlerle bezenmiş bireyleri topluma kazandırmak için varız... İNANIYORUZ Kİ... Çalışmalarımız öğrenci merkezlidir. Veli,okul birliği temeli üzerine oturan,temiz düzenli bir ortamda,en iyi eğitim ve öğretimi sağlayacak katılımcı bir yönetim anlayışına sahibiz. Başarı için olumlu bir ortam oluşturduk. Bilgi teknolojilerini kullanırız. Çoklu zeka kavramı kapsamında eğitim-öğretim yapıyoruz. Birbirimizi anlıyor,farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak görüyoruz. Elde ettiklerimizle yetinmeyip hep daha iyisini,ilerisini hedefliyoruz. Başarı hepimizindir,kurumun başarısı da,başarısızlığı da bizimdir.
Öğretim Şekli :tekli
07.30-13:10/ 13:20-19.00
Dogalgaz
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
İzmit Merkezden 152 nolu Halk Otobüsleri ile okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanabilir.
GÜNEY MAH.CUMHURİYET BUL.HAMAM SOK.NO:2 KÖRFEZ / KOCAELİ
İL Merkezine:15 KM İLÇE Merkezine:2 KM